Forums on SpaceTV.az

Объявление

Вас приветствует форум Независимой Телерадиокомпании SPACE. Добро пожаловать!

1-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  2-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  Беспощадный истребитель вирусов!  3-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Общий Треп 2

Общий Треп 2

Сообщений 961 страница 990 из 1000

961

Xosbextlik, xosbextliyin ve s.

0

962

Hava cox gozeldi. Ama qarantiya yoxduki, seher acilanda nece olacaq. ALLAH hemise ustumuzde olsun, AMIN. Bay

0

963

Bu gununuz xeyr olsun.

0

964

HARDASIZ

0

965

ALOO

0

966

Bugun deyesen heckim forma girmeyecek.

0

967

E yo, millet. SPACE, sesin gelsin.

0

968

Hardasiz? bugun heckim foruma girmeyibee. Bele sey olar? Ay master agsaqqallar, baglayin bu forumu, bizde bilek isimizideee.Kime lazimdiyee. Heckim girmeyir. Darixib ureyimiz partdadi axiii. :angry:

0

969

:mad:

0

970

Muslim-girl
Hardasiz dunenden? Inanirsan, heckim gelmeyib foruma dunenden. Girenlerin xetrine deymesin, 1-2 nefer girib cixib. Ama men demek olarki dunen axsamdan, gecede yatmadan forumda olmusam. Gozlemisemki belke kimse ge :) ldi. Indide sen gelmeseydin vabse kusub cixacaqdim. Malades sene

0

971

lucshe gedim yatim

0

972

Yoooooooxxxxxxxx,kusub getmeeeeeeee.Biz axi mehdagaliyuqqqqqqqqqqq :D

0

973

Muslim-girl
Ne oldu. Bir yazdigimi oxu, sonra yatarsandaaa. Men ele bilirdimki, o.O  sohbet etmeye adam tapmiyacam.

0

974

Muslim-girl
Sensendee. Adam adama arxa dayaq olmasa, daha Mesdaga neye lazimduu? Sen hele Isgendere bax. Dunen yalan dogru behane etdiki, isiqlar sondu, ona gore cixdi formdan. O cixan cixdi, bugun 1 defede olsun girmeyib.Ama yaxsiki, sen geldun. Asacaqdim ozumu. :dontknow:

0

975

:jumping:

0

976

Alooo

0

977

Allah elemesun.Sen niye asirsan.Biz gelib komek eleyeruk deee :D

0

978

Bax onu duz deyirsenki, elinize imkan versem asarsuz meni. Bilmiremde menden ne isdeyirsuz? :unsure:

0

979

Voobsheto yaxsi operatorsan.Asma ozuvu.Sen space-ye hele de lazimsan :crazy:

0

980

Komplimente gore coxsagol. Sende isini gozel bilirsen. Gel bir birimizi terifleyek. puuf

+1

981

ok,men izninizle yavas-yavas gedim.ok?

0

982

Niye gec  :writing:  ?

0

983

bilmemishem,plyus-mlyus yoxdur.Basqa vaxt plyus vererem.Dogrudan yuxum gelir eee :sceptic:

0

984

Eh Masdaga. Senede qar yagarmis. Yaxsi yaxsi, zarafat edirem. Gedek daha yataq. Dunen seher 6 da yatmisamee. Bugundee seher tez duacam.Yeniki 10-da. Hi hi.

+1

985

Yaxsi yaxsi, bicagi, lezvani, rezzaqqi zadi qoy yere. Hecne isdemirem. 1 plyusa gore gulleliyersen adami. Yaxsi, minus ver seninde canin rahat olsun. Yaxsi, gecen xeyre qalsin. Ozunden mugayat ol. Bay bay. :dontcare:

0

986

ok,gecen xeyre qalsin.Inshallah real heyatda gorusenedek.Poka :mybb:

0

987

Xeyre qarsi.Sirin yuxular. Daha bu gece tarelka gormeyeceksen. Cunki bu gece vanpirler qonagin olacaq. hi hi hi  :playful: .     Goruserik. Sagol.

0

988

Salamlama.

0

989

0

990

0

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Общий Треп 2