Forums on SpaceTV.az

Объявление

Вас приветствует форум Независимой Телерадиокомпании SPACE. Добро пожаловать!

1-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  2-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  Беспощадный истребитель вирусов!  3-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Общий Треп 2

Общий Треп 2

Сообщений 901 страница 930 из 1000

901

isgender
sozun duzu buranin gur vaxtini men gormemishem,amma herden Muslim-girl danishir 4ox maraqli gelir.

0

902

Darixdirici olar daaaa...senin kimi mohterem,moteber shexsiyyetler az-az gelende bura,bele olacaq daaa :D

0

903

anonim написал(а):

sozun duzu buranin gur vaxtini men gormemishem,amma herden Muslim-girl danishir 4ox maraqli gelir.

EEEEEHHHHHHh buranin bir vaxtlari var idi tesevvur ele ki, ne qeder burada qeydiyyatdan kecenler ki, var hamisi bax ele bu vaxtlar burada olurdular indi ise  :(  :(  :(

0

904

Mene qalanda ise hec darixmiram,cunki anonimle sohbet edirik ve o meni darixmaga qoymur.Aciq-aciq-aciqqqq :crazy:

+1

905

Muslim-girl написал(а):

Darixdirici olar daaaa...senin kimi mohterem,moteber shexsiyyetler az-az gelende bura,bele olacaq daaa

Bu gun sene hec ne demiyeceyem cunki, bayraminizdir Yeri gelmishkek Bayramin da cox mubarek olsun Sene xosh arzularimi catdiriram
P.S voopsheta saat 12ni kecib tarix deyishib demeli sene artiq soz deye bilerem  :D  :D  :D

0

906

Muslim-girl написал(а):

Mene qalanda ise hec darixmiram,cunki anonimle sohbet edirik ve o meni darixmaga qoymur.Aciq-aciq-aciqqqq

ALA Anonim vaxtini oldurureeee tez seher acilsin  :D  Sen de ki, ele bilirsen senin qeydine qalan var??? Mugayat ol  :D

0

907

Anonimmmmmm,eshidirsen ne deyirrrrrrrrrrr??? Duzdurrrrrrrr??? :(

0

908

Muslim-girl
sene +1 verdim

0

909

Men kusdum...gedirem yatmaga :mad:

0

910

isgender
Isi, burdasan?

0

911

Muslim-girl
yox elbetteki,ozun bilirsendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

0

912

Masder написал(а):

Isi, burdasan?

OFFtop xosh gorduk  :tired:

0

913

ALOOOO

0

914

Muslim-girl написал(а):

Men kusdum...gedirem yatmaga

anonim написал(а):

yox elbetteki,ozun bilirsendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Zarafatik eleyirem deeee  :flag:

0

915

Basa dusmedim. Lezet etmedi? Daha ozunu niye gulleleyirsen?

0

916

Muslim-girl
hara gedirsene,alla_allah bu qizlay niye bele kuseyen olur ele isteyirlerki onlarin naziyla oynuyaq.

0

917

Menede plyus verin. Yalvariram.

+1

918

Masder написал(а):

Basa dusmedim. Lezet etmedi? Daha ozunu niye gulleleyirsen?

Ehli kendi MESHDAGA ne var ne yox  :cool:

0

919

Vapse belediki..

0

920

Masder написал(а):

Menede plyus verin. Yalvariram.

TUT geldi +1 besdir???  :x

0

921

Masder написал(а):

Vapse belediki..

Bakida nomre nece???

0

922

Muslim-girl
ay qiz kusmede sohbet ele

0

923

Of bee. Yag kimi yayildi ureyime ZYOMA. Kendimizin havasini damarlarinda dasiyan qardasim ISKENDERE esq olsun.Yaxsiyam. Sen necesen? Bilirsen, usaqlar zeng etdilerki, guya salyanski kazarmanin{lider} yaninda 1 xeyli litayussiy tarelka gorsenib.

0

924

:mad:  :angry:

0

925

Masder написал(а):

Of bee. Yag kimi yayildi ureyime ZYOMA. Kendimizin havasini damarlarinda dasiyan qardasim ISKENDERE esq olsun.Yaxsiyam. Sen necesen? Bilirsen, usaqlar zeng etdilerki, guya salyanski kazarmanin{lider} yaninda 1 xeyli litayussiy tarelka gorsenib.

Ceken olub???
Indi olub??? o.O

0

926

isgender
ay brat qizin xetrine niye deydin?indi danishmir.

0

927

Yox isi, Liderin usaqlarina zeng etdim, onlar cixanda artiq yox imis. Ama mene emim oglu dedi. qaynatasi gile gedibmis,orda o ve qonsular gorub. Guyaki 10 deqiqeye yaxin reski o bas bu basa gedib. Telefonla deyir cekmek olmurdu. Gorsenmirmis.

0

928

Masder написал(а):

Yox isi, Liderin usaqlarina zeng etdim, onlar cixanda artiq yox imis. Ama mene emim oglu dedi. qaynatasi gile gedibmis,orda o ve qonsular gorub. Guyaki 10 deqiqeye yaxin reski o bas bu basa gedib. Telefonla deyir cekmek olmurdu. Gorsenmirmis.

Cox maraqlidir gerek tez LIDERe deyerdiler
ishiqlar sondu men gedmeli oldum sag olun

0

929

Yoxxx,danisiram..men hec soze gedene oxsayirammmm???

0

930

Mene dediler, mende mantajor dostum var, ona dedim. Oda ordakilara deyib. Cixiblar baxiblar, ama gormeyibler.

0

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Общий Треп 2