Forums on SpaceTV.az

Объявление

Вас приветствует форум Независимой Телерадиокомпании SPACE. Добро пожаловать!

1-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  2-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  Беспощадный истребитель вирусов!  3-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Общий Треп 2

Общий Треп 2

Сообщений 391 страница 420 из 1000

391

Isi necesen qaqash?ureyim partliyir bayaqdan gelinde.

0

392

anonim написал(а):

Isi necesen qaqash?ureyim partliyir bayaqdan gelinde.

Cox maraqlidir ki, heckim bu vaxt yoxdur

0

393

bextim yoxduda girdim ki,biraz bashimi qatim amma he4kim yoxdu.

0

394

anonim написал(а):

bextim yoxduda girdim ki,biraz bashimi qatim amma he4kim yoxdu.

Fikir verme gelerler . Sen niye diger movzulara qatilmirsan?

0

395

bilmirem ki,kim devet eledi mende qatilmadim.:)

0

396

anonim написал(а):

bilmirem ki,kim devet eledi mende qatilmadim

Sen ozun gir dee Meselen Звезды "Space-Tv" bu bolmeye gir bizim fotolara bax

0

397

shekillerinize baxmisham.dini shekillerede baxmisham.

0

398

Salam aleykummmmmmmmmmm :rolleyes:

0

399

Muslim-girl
aleykum salam.necesen?

0

400

Ay oglan,niye bu gun ehvalin yox idi? Balaca Elcine salam de ve komputer ustunde dalasmayin. Oradaki zehlemgetmish adama da de ki,shokoladimi unutmasin. Ne olsun ki,o daglidir,men de MASTAGALIYAM :tongue:

0

401

ay qiz niye he4kes yoxdu?

0

402

eeee,zdes skucnovatoooo...A qde Fidaska,Sevka i druqie:(((( Vse...ya obidelas :mad:

0

403

yarami qanadmada:(

0

404

men hardan bilimmmmmmmmmm....yox-yox,bilirem...ozunde yegin gorursen de,sen bu foruma qosulani hami yoxa cixib.demeli bu forumun en boyuk virusu ele sensen!!! :D

0

405

sevani bayaq gordum dediki axsham berke girdim foruma amma heleki yoxdu.

0

406

aha,bu qashli ile o yanindaki bezi pis adamlarin isidir.sene qarsi texribat hazirlanir.birde ki,sen oradaki saci tokulmush oglanin sozlerine fikir verme!

0

407

teshekkur edirem komplimentlere gore.:(yaxshi daha girmerem.bu gun sonuncu gundu.

0

408

Aha,Sevani gordun...ne yaxsi..bes... ;)

0

409

eeeeeee...gir...yaxsidi daaa...bu forumu get-gede zebt ederik :D

0

410

men her sheye raziyam ne qashli Brejnevin,ne ke4elin nede o cuppalinanin sozune baxiram.

0

411

Aha,ela!!! :tongue:

0

412

he Seva ashaqida gordu meni,dedi anonim sensen dedim sene kim deyib?dedi he4kim dedim noldu orda 9 ushaq var men niye aqlina geldim deyir ne bilim,axiri dedim he menem.DEDIKI AXSHAM BERKE GIRDIM.

0

413

Ay oglan,deyesen yuxum gelir.men gedirem yatmaga.Dehset yorgunam.Ozunden mugayet ol.Isgendere de salamimi catdir.Birde ki,qanini her seye gore qaraltma.Her sey yaxsi olacaq,inshallah.Esline diqqetle baxsan,gorersen ki, her sey onsuzda yaxsidir.Gerek hemise shukur edek!!!Sag ol,Good bye,Hasta la vista,Poka ;)

0

414

Aha,amma emin ol ki,men ona hec ne dememisem!Men senden icazesiz melumat vermerem axi.Ozun bilirsen ki,mastagalilarda ele xasiyyet yoxdur :D

0

415

sende 4ixdin aradan?men bu forumun soz aparib getireniyem ondan buna salam de bundan ona,neyniyime.ne ise get yat helelik.

0

416

melum meshelediki meshdaqalilarda ele xassiyyet yoxdu.canin saqolsun.get yat HELELIK.

0

417

Sadece istedim ki,salam catdirmaqla savab qazanasan.Incime.Dogrudan yorgunam,basim dehset agriyir.Eger darixirsansa sen de get yat.Ozunden mugayet ol.Ne yaxsi ki,sabah tezden durmali deyilemmm...Bye ;)

0

418

salamlar ama deyesen kimse yokdur

0

419

Fidan написал(а):

salamlar ama deyesen kimse yokdur

Вар =) салам

0

420

kfafe
salam yahsi  necesen nedense deyesen kimse daha olmur forumda