Forums on SpaceTV.az

Объявление

Вас приветствует форум Независимой Телерадиокомпании SPACE. Добро пожаловать!

1-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  2-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!  Беспощадный истребитель вирусов!  3-й победитель конкурса от 0 до бесконечности!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Звезды "Space-TV"

Звезды "Space-TV"

Сообщений 91 страница 120 из 341

91

Salam Admisinstrator ve Fidashka :bye: Fidashka Oz shekillerini bura yerleshdirsen pis olmazdi

0

92

Как заметил уважаемый Isgender, было бы неплохо, если покажите свои снимки, на которых Вы сами :yes:

0

93

Salam Iska necesen ne var ne yok insallah yerlesdirerem oz sekillerimi de

0

94

Fotolarimi qoyuram amma cox foto qoymaqdan biz az cekinirem ona gore ki, isterdim hami bura foto yerleshdirsin tek men yox  ;)

0

95

Фидан есть отдельная тема для таких фоток которые ты посылаеш)было бы не плохо что бы ты ознакомилась со всеми темами :D

0

96

И есть тема общий трепгде можно споойно общатся и не флудить в других темах лутше писать там что угодно а тут хотелось бы увидеть фото наших работников

0

97

dorogoy padre! vopervix otvechay na telefon kogda ya zvonyu,a vo vtorix zaydi v yahoo

0

98

ok vse ponyatno

0

99

Accursed Padre
Fuad privet kak dela

0

100

Fidashka eceb avatarin var?

0

101

Ay isgender besdir de oz shekillerivi bura yerleshdirdin :P

0

102

Arzushka bu bolme ele bunun ucun yaradilib pis olmazdi ki, hami buraya oz maraqli shekillerini yerleshdirsin! :)

0

103

Iska salam.Necesen?Deyesen butun ushaqlar meni yaddan chixarib?Eybi yox ne olar ki?
Arzu sen de xosh gelmisen?

0

104

Arzushka yaxsi olardi ki, ortaliqa bir movzu atasan ve onu muzakire edek cunki bura forumdur burada muzakireler aparilir, oyunlar oynanilir ve s Her bolmeye uygun olaraq. :bye:

0

105

Isgender bes deyirdin ki,dalbadal yazmaq olmaz.Hami ele yazir.Ay seni :mad:

0

106

Yox demek isteyirem ki, fikirlerini cemleshdirib hamisini bir yere yaz eger bashqa bir shey demek istesen bax olda he (birde ki, calishiriq ki, forumda oturanlar qanunlari bilsinler mesele: ele vaxt olur ki, men ozumde cashiram ustune sagliq bir az xestelenmishem dunen bashimi qatmaq ucun butun gunu forumda oturdum ve ozumde bilmeden cashib bir nece shekili tamam bashqa yere yerleshdirmishdim sag olsun bizim Administrator ki, bunu mene tez xeber verdi ve men shekilleri cixartdim) :yes:

0

107

S.ARABIA написал(а):

SMEYSYA TI JE TOJE PRETUROK

Я бы сказал что он не Претурок, а скорее всего Преторианец. :lol:

0

108

Funtik necesen?Pisssss sen ne vaxt xeberlere dusheceksen?

0

109

Seva написал(а):

Funtik necesen?Pisssss sen ne vaxt xeberlere dusheceksen?

Enjir agaci gul acanda  :D  (zarafatik)

0

110

Isgender sen Funtiksen basha dushmedim?

0

111

Seva написал(а):

Isgender sen Funtiksen basha dushmedim?

:D

0

112

Chox gulmelidi?

0

113

:(  :(  :(

0

114

Fidan написал(а):

Fidan

Хорошая фотка =)

0

115

kfafe
spasibo

0

116

KooL :D

0

117

Уважаемые удаляю все вашу писанину  вы тока  знаете как флудить тут пишите в общий треп

0

118

Fidan написал(а):

Fidan

YERI VAR

0

119

Bax belece operatorlarin corekleri ellerinden alinir:)

0

120

Fidan

0

Вы здесь » Forums on SpaceTV.az » Разное » Звезды "Space-TV"